+31 (0)73 543 1234

Assortiment

De systemen van REA worden vervaardigd van hoogwaardig slagvast kunststof materiaal en hebben een hoog draagvermogen. De temperatuursbestendigheid is van -40°C tot +80°C. De kunststof die toegepast wordt is cadmiumvrij, roest- en vochtbestendig, voedingsmiddelengeschikt en onder-houdsvriendelijk. Deze aspecten verklaren de ongekend lange gebruiksduur van de producten.

Afmetingen

REA kunststof opslagsystemen zijn uitermate flexibel in de maatvoering en hebben geen hoogtebeperking. Het uitgebreide assortiment zorgt voor eindeloos veel variatie- en uitbreidingsmogelijkheden. In zowel hoogte, diepte als breedte. Hierdoor kan altijd een uitstekende invulling van de beschikbare ruimte worden gerealiseerd.
REA is producent van volledig kunststof opslagsystemen, die vooral tot hun recht komen in een omgeving waar hygiënische opslag een vereiste is. Een uitgebreid assortiment stellingen, rekken, nautische stellingen, bakkenwagens, schalenwagens, werktafels, zitbanken, garderobebanken, kinderboxen, omkleedtafels etc. bieden oplossingen aan de totale voedingsindustrie en recreatieve sectoren. test

Alle systemen kunnen verrijdbaar geleverd worden. Afhankelijk van product en toepassing, komen een aantal gaffels en wielen in aanmerking. Onder Euro stellingen worden in de regel RVS gaffels met nylon wielen gemonteerd. Gastro stellingen, bakken-, schalen- en afruimwagens hebben over het algemeen kunststof gaffels met wielen voorzien van een geluidsarm, streeploos rubber loopvlak. Genoemde gaffel- en wieluitvoeringen passen echter onder alle artikelen uit de verschillende productgroepen en zijn met en zonder rem leverbaar. Verrijdbare systemen kunnen eveneens voorzien worden van rubber stootrollen ter bescherming van wanden en kozijnen. REA kunststof opslagsystemen zijn in twee kleurvariëteiten verkrijgbaar. Classic is de traditionele combinatie van groene buisprofielen met rode accenten. Design is de variant met accenten in grijs.

Naast toepassingen in voedingssectoren, heeft REA tevens een uitgebreid assortiment opslagmiddelen voor gebruik in zwem-baden, sportaccommodaties, fitness-, recreatie- en revalidatiecentra. Met dezelfde flexibiliteit biedt het modulaire systeem creatieve oplossingen voor opslagknelpunten in deze sector. Een afzonderlijke assortimentsbrochure informeert u uitgebreid over de mogelijkheden.