+31 (0)73 543 1234

Kamer van Koophandel

REA Plastic Storage Systems is een handelsnaam van REA Industrie en Handelsonderneming B.V.
REA Industrie en Handelsonderneming BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16042784 te ‘s-Hertogenbosch.

Inhoud

De door REA Industrie en Handelsonderneming B.V. verstrekte informatie mag betrouwbaar worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. REA Industrie en Handelsonderneming B.V. kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. REA Industrie en Handelsonderneming B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. REA Industrie en Handelsonderneming B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door REA Industrie en Handelsonderneming B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van REA Industrie en Handelsonderneming B.V..