+31 (0)73 543 1234

Prijzen

Verantwoorde investering

De prijzen van REA kunststof opslagsystemen zijn in vergelijking met andere systemen voor de voedingsindustrie en de recreatieve sector gunstig. De regelgeving die met betrekking tot hygiëne aan opslagsystemen in deze sectoren wordt gesteld zijn terecht veeleisend en streng. In relatie tot de lange levensduur is de aanschaf van een REA product een verantwoorde en éénmalige investering.

Persoonlijk advies

REA heeft voor elk opslagprobleem een creatieve en doelmatige oplossing. Uw wensen staan daarbij altijd centraal.
Gelet op de uitgebreide mogelijkheden die het concept biedt, nodigt REA u uit telefonisch of via het aanvraagformulier uw interesse kenbaar te maken. U ervaart dan meteen dat REA persoonlijk advies, vergezeld van een snelle en betrouwbare dienstverlening, hoog in het vaandel heeft staan.

Algemene Verkoopvoorwaarden

Al onze offertes, orders, leveringen en alle andere handelsvoorwaarden geschieden volgens onze Algemene Verkoopvoorwaarden welke zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in 's-Hertogenbosch - Nederland.

Een pdf-exemplaar kunt u inzien en/of downloaden door op deze link te klikken. Een gedrukt exemplaar is op aanvraag verkrijgbaar.