+31 (0)73 543 1234

Vacature: Administratief / Commercieel medewerker

Parttime / Fulltime


Ben jij een energieke, gedreven administratief medewerker en staat klanttevredenheid bij jou op nummer één?

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie als administratief/commercieel medewerker ben je samen met jouw collega het aanspreekpunt voor klanten, in zowel binnen- als buitenland. Je verzorgt de transportplanning en facturatie waarbij je contact onderhoudt met transporteurs en klanten. Daarnaast ondersteun je de verkoop binnendienst in de breedste zin van het woord.

Over REA Industrie- en Handelsonderneming

REA is producent van volledig zelf ontwikkelde kunststof transport- en opslagsystemen, zoals stellingsystemen, schalen- en bakkenwagens met een zeer breed toepassingsgebied. REA is wereldwijd actief in diverse sectoren met name daar waar hygiënische (voedsel) opslag een cruciale rol speelt zoals voedingsindustrie (o.a. horeca, supermarkten, slagerijen) en recreatieve sectoren. REA is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bestaande uit verschillende technisch georiënteerde bedrijven.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding, bij voorkeur in een administratieve of commerciële richting;
  • Je hebt een pragmatische mentaliteit en bent service gericht;
  • Je durft vragen te stellen en hebt oprechte interesse in een productieorganisatie;
  • Je werkt graag met korte lijnen en direct contact;
  • Je hebt enige ervaring met het voeren van een transportplanning, een ERP of facturatie systeem en kennis van Excel;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans is een pre.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatieve organisatie. Prima arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen en aantal atv dagen, uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Binnen REA is ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Reageren of meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Hubert van Hooren (Directeur/ telefoon 073 543 1234). Je reactie met je cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl